About PaB

Experience of good food, tasty beer and inviting space.

The food we prepare for you in the restaurant has its roots and history. We’re not inventing a new wheel. We took aim at recipes from Austria-Hungary, which are not dull at all. Thanks to the large area of the former monarchy, various ingredients, customs and traditions were mixed here – it would be a shame not to make use of it.

Where great beer is draught, goulash should not be missing.

Just right, in our case made of pork cheeks and bread dumplings. Or langosh, with garlic cheese, fatback and black pepper. Enough reading, food should not be written about, food should be cooked and then eaten with pleasure.

But there is something else. The specialty of PaB [pub] is beer custard cake. Fine-tuned to the last detail. It is appraised not only by ladies. Having one bite is a hundred times better than one time reading.

Dark or light, delicate or full of flavour.

Something special and popular in Slovakia goes well with traditional food. That is why we decided to draw craft beers from the Pálffy Brauerei brewery from the Pálffy Manor House in Svätý Jur in our restaurant.

Their godparents are none other than members of the Habsburg family. Dark or light, delicate or full of flavour. Believe us, there is something to craft beers and they are definitely worth tasting.

Dark or light, delicate or full of flavour.

Something special and popular in Slovakia goes well with traditional food. That is why we decided to draw craft beers from the Pálffy Brauerei brewery from the Pálffy Manor House in Svätý Jur in our restaurant.

Their godparents are none other than members of the Habsburg family. Dark or light, delicate or full of flavour. Believe us, there is something to craft beers and they are definitely worth tasting.

Follow us on our instagram

🐖 Pozvanie od šéfkuchára Jara Bachledu

„Zabíjačka vždy patrila k tým najúprimnejším zážitkom 👉 dobré jedlo, vôňa údeného a ľudia, ktorí sa pri ňom stretli.
Na Cisárskych hodoch v PaB-e sme túto tradíciu posunuli ďalej, do podoby, akú ste ešte nezažili.

Pripravil som pre vás 8-chodové menu, ktoré spája klasické zabíjačkové chute s modernou gastronómiou, od tlačenky až po čokoládovú krv.

Je to hostina bez kompromisov, večer pre gurmánov, ktorí sa neboja ochutnať niečo výnimočné.“

📅 29. november 2025
📍 PaB Kuszmannov bazár, Tatranská Lomnica
🎟️ Vstupenky: https://booking.hotellomnica.sk/sk/vouchers/category/175

🕰️ Časy: 17:30 | 18:30 | 19:30
🎩 Kapacita: len 50 hostí
🎉 Oslavujete jubileum, narodeniny alebo chcete niekoho prekvapiť?

U nás v PaB Kuszmannov bazár vám pripravíme deň, na ktorý sa nezabúda s dobrou náladou, skvelým jedlom a poctivým pivom priamo z nášho pivovaru 🍺

Či už ide o komornú oslavu, prekvapenie pre blízkeho alebo večer s priateľmi postaráme sa o všetko, aby bol váš deň naozaj výnimočný. 💫

📩 Kontaktujte nás:
📧 event@kuszmannovbazar.sk

📞 052 / 285 35 33

#pabkuszmannovbazar #oslava #jubileum #tatry #pivovarpalbffy #zazitok
👨‍🍳 Šéfkuchár Jaroslav Bachleda, muž, ktorý má poriadok nielen v kuchyni.

Gastronómia ho sprevádza celý život, pochádza z kuchárskej rodiny a už ako dieťa s radosťou pomáhal mame pri pečení. Otec bol dlhoročným šéfkuchárom v tatranských hoteloch, takže cesta za varechu bola pre Jara prirodzená.

Sedem rokov zbieral skúsenosti v Nemecku, od mexickej kuchyne vo Frankfurte, cez modernú nemeckú gastronómiu až po steak house v Mníchove. Po návrate domov sa stal súčasťou tímu Hotela Lomnica, kde od roku 2019 pôsobil ako Head Chef.

Dnes vedie kuchyňu PaB Kuszmannov bazár, miesto, kde sa spája poctivosť, lokálne suroviny a tatranský pokoj.
Jarov rukopis? Precíznosť, poriadok a chuť variť srdcom.
(Dokonca aj jogurty v chladničke má zoradené podľa dátumu spotreby. 😉)