About PaB

Experience of good food, tasty beer and inviting space.

The food we prepare for you in the restaurant has its roots and history. We’re not inventing a new wheel. We took aim at recipes from Austria-Hungary, which are not dull at all. Thanks to the large area of the former monarchy, various ingredients, customs and traditions were mixed here – it would be a shame not to make use of it.

Where great beer is draught, goulash should not be missing.

Just right, in our case made of pork cheeks and bread dumplings. Or langosh, with garlic cheese, fatback and black pepper. Enough reading, food should not be written about, food should be cooked and then eaten with pleasure.

But there is something else. The specialty of PaB [pub] is beer custard cake. Fine-tuned to the last detail. It is appraised not only by ladies. Having one bite is a hundred times better than one time reading.

Dark or light, delicate or full of flavour.

Something special and popular in Slovakia goes well with traditional food. That is why we decided to draw craft beers from the Pálffy Brauerei brewery from the Pálffy Manor House in Svätý Jur in our restaurant.

Their godparents are none other than members of the Habsburg family. Dark or light, delicate or full of flavour. Believe us, there is something to craft beers and they are definitely worth tasting.

Dark or light, delicate or full of flavour.

Something special and popular in Slovakia goes well with traditional food. That is why we decided to draw craft beers from the Pálffy Brauerei brewery from the Pálffy Manor House in Svätý Jur in our restaurant.

Their godparents are none other than members of the Habsburg family. Dark or light, delicate or full of flavour. Believe us, there is something to craft beers and they are definitely worth tasting.

Follow us on our instagram

🙌🏻 Keď ťa na večeru volá sám šéfkuchár, tak vieš, že to nebude len tak. Šéfkuchár reštaurácie Výčep @jiri_hrachovy - meno, ktoré Forbes zaradil medzi top šéfkuchárov v Česku. Čo robí teraz? Teraz posiela osobnú pozvánku na event práve tebe a to je znak toho, ze ide o večer, na ktorý sa nezabúda.

Odkiaľ príde? Zo srdca Prahy z Výčepu – reštaurácia, ktorú nájdeš v prestížnom Michelin Guide. Jedlo je tu príbeh. Chémia chutí, čo trafí rovno do srdca (aj žalúdka).🔥

🎟️ Lístky? Miznú rýchlejšie než predjedlo z taniera. Tak si ten svoj zaisti hneď teraz – lebo keď pozýva šéfkuchár Hrachový, to sa neodmieta. 

www.kuszmannpab.sk

#vycep #jirihrachovy #forbeschef #michelinguide #gastronomiajakmábyt #eventsnachutou
🔥 VÝČEP V PaB-e! 🔥

Jeden večer. Jeden špičkový tím. Výčep u nás v PaB-e! 🍺✨

📅 Kedy? 7. júna 2025 o 18.30 hod.
📍 Kde? PaB Kuszmannov bazár, Tatranská Lomnica

Pivo, jedlo, atmosféra, tombola. Všetko, ako má byť.
Na pípe poriadne načapované remeselné pivá, v kuchyni chuťová symfónia od tímu z Výčepu. Jednoduché, dokonalé, nezabudnuteľné.

Príď zažiť autentický gastrozážitok, kde sa stretáva precíznosť, remeslo a čistá radosť z dobrého jedla a pitia.

🔗 Rezervácie a viac info: kuszmannpab.sk

👀 Stôl si radšej chyť včas – bude to stáť za to! 🍻
Dnes pozýva na pivo náš Supervisor Števo🍻ale ževraj platíte vy 🤪 Príďte piatkovať k nám pod Tatry.. poháre umyté, kuchyňa v pozore a ako vždy parádna atmosféra. #piatokjemalysviatok
🎈Praha už pomaly, ale isto balí kufre do Tatier a 7. júna to tu ožije gastro-zážitkom! 🔥

My zatiaľ len tak nenápadne držíme fleky – pre teba, tvoju partiu, aj tých, čo sa zvyknú ozvať „na poslednú chvíľu“ (áno, vieme o vás 😄).

📆 Takže si to poznač do diára, do mobilu alebo aspoň na chladničku – REZERVUJ si miesto čo najskôr, kým ešte máme čo držať!

#PaBkuszmannovbazar #ZatialTicho #Ale7JunaToPríde #RezervujSiMiesto #PartySaVarí