O PaBe

Zážitok z dobrého jedla, chutného piva a príjemného priestoru.

Jedlo, ktoré pre vás v reštaurácii pripravujeme, má svoje korene a históriu. Nejdeme vymýšľať nové koleso. Na mušku sme si zobrali recepty z Rakúsko-Uhorska, ktoré vôbec nie sú nudné. Vďaka veľkej rozlohe bývalej monarchie sa tu miešali rôzne suroviny, zvyky a tradície a bola by škoda to nevyužiť.

Ak sa niekde čapuje skvelé pivo, nemôže chýbať guľáš.

Taký akurát, čo je v našom prípade z bravčových líčok a so žemľovou knedľou. Alebo langoš, s cesnakovým syrom, bravčovým bôčikom a čiernym korením. Dosť bolo čítania, o jedlách sa nemá písať, jedlá sa majú variť a potom s pôžitkom jesť.

Ale ešte predsa čosi. Špecialitou PaB [pub]-u je pivný krémeš. Vyladený do posledného detailu. Ocenia ho nielen dámy. Raz ochutnať je stokrát lepšie, ako raz čítať.

Tmavé či svetlé, jemné či plné chuti.

K tradičnému jedlu sa hodí niečo výnimočné a na Slovensku obľúbené. Preto sme sa rozhodli v našej reštaurácii čapovať remeselne spracované pivá z pivovaru Pálffy Brauerei z Kaštieľa Pálffy vo Svätom Jure.

Ich krstnými rodičmi nie je nikto iný, ako členovia Habsburgovskej famílie. Tmavé či svetlé, jemné či plné chuti. Verte nám, remeselné pivá majú čosi do seba a za ochutnanie určite stoja.

Tmavé či svetlé, jemné či plné chuti.

K tradičnému jedlu sa hodí niečo výnimočné a na Slovensku obľúbené. Preto sme sa rozhodli v našej reštaurácii čapovať remeselne spracované pivá z pivovaru Pálffy Brauerei z Kaštieľa Pálffy vo Svätom Jure.

Ich krstnými rodičmi nie je nikto iný, ako členovia Habsburgovskej famílie. Tmavé či svetlé, jemné či plné chuti. Verte nám, remeselné pivá majú čosi do seba a za ochutnanie určite stoja.

Sprav si chúťky na našom instagrame

Povieme vám tajomstvo… 😯😯 

Už len 16 krát sa vyspíme a čaká nás gastrozážitok, ktorý sa len tak neopakuje. @vycep_korunni balí kufre, aby ich 7. júna rozbalil priamo pod Tatrami. Čo ďalšie rozbalíme počas večera v PaB-e? Majstrovské degustačné menu, ľudovú hudbu @bystrianka_ aj tombolu o parádne ceny. Ešte ti pár miest držíme, tak neváhaj a klikaj na náš web kuszmannpab.sk ✌🏻😎 

Bude to (g)astronomické. 🤩
Klop klop ✊🏻 Už 7. júna príde reštaurácia Výčep z Michelin Guide k nám do PaB-u a náš tím sa už nevie dočkať výnimočného večera. Nemusíte za nimi vycestovať do Prahy,  budú u nás 😎 

Brúsime nože, objednávame sudy parádneho remeselného piva a dokonca aj tancujeme🍺 Prečo? Lebo k top gastronómii sa hodí aj skvelá hudba. Aaa v tombole hráte o degustačnú večeru priamo vo Výčepe aj pobyt v Hoteli Lomnica***** 🙌🏻.

Posledné miesta v predaji! ➡️ www.kuszmannpab.sk
🙌🏻 Keď ťa na večeru volá sám šéfkuchár, tak vieš, že to nebude len tak. Šéfkuchár reštaurácie Výčep @jiri_hrachovy - meno, ktoré Forbes zaradil medzi top šéfkuchárov v Česku. Čo robí teraz? Teraz posiela osobnú pozvánku na event práve tebe a to je znak toho, ze ide o večer, na ktorý sa nezabúda.

Odkiaľ príde? Zo srdca Prahy z Výčepu – reštaurácia, ktorú nájdeš v prestížnom Michelin Guide. Jedlo je tu príbeh. Chémia chutí, čo trafí rovno do srdca (aj žalúdka).🔥

🎟️ Lístky? Miznú rýchlejšie než predjedlo z taniera. Tak si ten svoj zaisti hneď teraz – lebo keď pozýva šéfkuchár Hrachový, to sa neodmieta. 

www.kuszmannpab.sk

#vycep #jirihrachovy #forbeschef #michelinguide #gastronomiajakmábyt #eventsnachutou