O PaBe

Zážitok z dobrého jedla, chutného piva a príjemného priestoru.

Jedlo, ktoré pre vás v reštaurácii pripravujeme, má svoje korene a históriu. Nejdeme vymýšľať nové koleso. Na mušku sme si zobrali recepty z Rakúsko-Uhorska, ktoré vôbec nie sú nudné. Vďaka veľkej rozlohe bývalej monarchie sa tu miešali rôzne suroviny, zvyky a tradície a bola by škoda to nevyužiť.

Ak sa niekde čapuje skvelé pivo, nemôže chýbať guľáš.

Taký akurát, čo je v našom prípade z bravčových líčok a so žemľovou knedľou. Alebo langoš, s cesnakovým syrom, bravčovým bôčikom a čiernym korením. Dosť bolo čítania, o jedlách sa nemá písať, jedlá sa majú variť a potom s pôžitkom jesť.

Ale ešte predsa čosi. Špecialitou PaB [pub]-u je pivný krémeš. Vyladený do posledného detailu. Ocenia ho nielen dámy. Raz ochutnať je stokrát lepšie, ako raz čítať.

Tmavé či svetlé, jemné či plné chuti.

K tradičnému jedlu sa hodí niečo výnimočné a na Slovensku obľúbené. Preto sme sa rozhodli v našej reštaurácii čapovať remeselne spracované pivá z pivovaru Pálffy Brauerei z Kaštieľa Pálffy vo Svätom Jure.

Ich krstnými rodičmi nie je nikto iný, ako členovia Habsburgovskej famílie. Tmavé či svetlé, jemné či plné chuti. Verte nám, remeselné pivá majú čosi do seba a za ochutnanie určite stoja.

Tmavé či svetlé, jemné či plné chuti.

K tradičnému jedlu sa hodí niečo výnimočné a na Slovensku obľúbené. Preto sme sa rozhodli v našej reštaurácii čapovať remeselne spracované pivá z pivovaru Pálffy Brauerei z Kaštieľa Pálffy vo Svätom Jure.

Ich krstnými rodičmi nie je nikto iný, ako členovia Habsburgovskej famílie. Tmavé či svetlé, jemné či plné chuti. Verte nám, remeselné pivá majú čosi do seba a za ochutnanie určite stoja.

Sprav si chúťky na našom instagrame

🥒 Cuketový prívarok, volské oko, medvedí cesnak a pečené baby zemiaky.
Letný tanier plný chuti, ktorý ťa v horúčave pohladí, nie zaťaží.

Ľahké, poctivé a voňavé tak, ako to máme v PaB-e radi.
Najlepšie chutí na terase s výhľadom na Lomničák a domácou limonádou v ruke.

📍 Otvorení sme:
Po–Št, Ne: 12.00 – 22.00
Pi–So: 12.00 – 23.00
Zastav sa. Letné menu beží naplno.

#kuszmannpab #letnemenu #kuszmannovbazar #tatry #domacalimonada #pabjakmábyť
🍴 Letné menu je v plnom prúde, čo si dáš ty?

U nás to vrie, sála ako z babkinej rúry a vonia tak, že by aj Mária Terézia zložila korunu a šla si nabrať. 👑

Čo ťa osloví najviac?

👉 Langoš 
👉 Hovädzí tatarák
👉 Tavené olomoucké syrečky
👉 Zemiakové pyrohy, čo by zjedol aj cisársky jazdec
👉 Pivný guláš, bravčová kotleta či hovädzie plece
👉 Kuracie soté, pstruh alebo cuketový prívarok pre tých, čo si chcú dať oddych
👉 A šalát, lebo aj Sissi mala dni, keď jedla ľahko 🍃

🥵 Jedlá, ktoré stoja za hriech.
Pivo, ktoré ťa zachráni 🍻 Pálffy Brauerei pivovar_pab čaká načapované.

📍 Na terase s výhľadom na Lomničák. Tak čo,ktoré si dáš dnes ty?

#kuszmannpab #letnemenu #palffybrauerei #pabjakmábyť #tatry #habsburgovci #remeselnepivo #lomnica #vyhladnastit
🍺 Sme otvorení a čakáme práve na teba “ONLY YOUUU”

Z terasy u nás v PaB Kuszmannov bazár uvidíš rovno na Lomnický štít ⛰️.
Z kuchyne ti prinesieme niečo parádne z dielne šéfkuchára jaroslavbachleda a jeho tímu.
A do ruky ti načapujeme naše vlastné, ocenené remeselné pivo Pálffy Brauerei zo Svätého Jura. Varíme si ho sami a sme naň hrdí.

K tomu príjemná obsluha, spoločenské hry, dobrá nálada
a áno, môžeš si spraviť aj selfíčko s Františkom Jozefom. 😄

🍴 Príď na jedlo, pivo a výhľad v srdci Tatier.

👉 Viac o nás na: www.kuszmannpab.sk

#kuszmannpab #palffybrauerei #remeselnepivo #tatry #lomnica #dobrejedlo #vlastnepivo #pabjakmábyť #kuszmannovbazar
Povedal niekto nové letné menu? 🛎️ Zastav sa ochutnať fajnotky z rúk našich šikovných kuchárov. Pripravili sme si pre vás novinky aj stálice, na ktoré u nás nedáte dopustiť. 

Čakáme ťa! Daj nám potom vedieť ako ti chutilo. 😜