Zážitok z dobrého jedla, chutného piva a príjemného priestoru.
Jedlo, ktoré pre vás v reštaurácii pripravujeme, má svoje korene a históriu. Nejdeme vymýšľať nové koleso. Na mušku sme si zobrali recepty z Rakúsko-Uhorska, ktoré vôbec nie sú nudné. Vďaka veľkej rozlohe bývalej monarchie sa tu miešali rôzne suroviny, zvyky a tradície a bola by škoda to nevyužiť.
Ak sa niekde čapuje skvelé pivo, nemôže chýbať guľáš.
Taký akurát, čo je v našom prípade z bravčových líčok a so žemľovou knedľou. Alebo langoš, s cesnakovým syrom, bravčovým bôčikom a čiernym korením. Dosť bolo čítania, o jedlách sa nemá písať, jedlá sa majú variť a potom s pôžitkom jesť.
Ale ešte predsa čosi. Špecialitou PaB [pub]-u je pivný krémeš. Vyladený do posledného detailu. Ocenia ho nielen dámy. Raz ochutnať je stokrát lepšie, ako raz čítať.