Náš tím

Šéfkuchár Jaroslav Bachleda

Môj život je úzko spätý s gastronómiou už od detstva, keďže pochádzam z kuchárskej rodiny. Už ako malý som rád pomáhal mame pri pečení, otec bol dlhoročným šéfkuchárom v tatranských hoteloch. V práci je o mne známe, že si zakladám na poriadku, čistote a organizácii. Dokonca aj doma ukladám jogurty v chladničke podľa dátumu exspirácie

Sedem rokov som pôsobil v Nemecku vo Frankfurte nad Mohanom, kde som začal ako chef de partie v mexickej kuchyni, neskôr klasická moderná nemecká kuchyňa a posledný rok v steak house v Mníchove. Po návrate domov som začal variť v Hoteli Lomnica v roku 2016.

Začal som pracovať na pozícii chef de partie pod vedením šéfkuchára. Od leta roku 2019 som dostal možnosť viest hlavnú kuchyňu a pracoval som ako Head chef do jari 2023. Následne som cítil, že potrebujem zmenu a chcem viac variť, a preto som sa presunul do Kuszmannovho bazára ako Head chef, kde vediem kuchyňu reštaurácie PaB.

Prevádzkový manažér Marián Zeman

Od skončenia Hotelovej akadémie Otta Brucknera v Kežmarku v odbore manažment regionálneho cestovného ruchu je moja profesijná kariéra úzko spätá so službami a gastronómiou v podtatranskom regióne.

Pred presunom do Kuszmánnovho bazáru som 7 rokov pôsobil v jednom popradskom bare, kde som sa z pozície čašníka za pomerne krátky čas vypracoval na pozíciu manažéra prevádzky, z ktorej mi bolo cťou byť priamo súčasťou celkového manažmentu firmy a jej expanzie. Z tejto pozície som sa tak podieľal na nastavovaní procesov či už v zabehnutých ale aj nových prevádzkach.

Keďže barový svet nie je len o fancy drinkoch ale aj o dobre načapovanom, kvalitnom a chutnom pive, rozhodol som sa svoje skúsenosti zúročiť a prijal tak výzvu v novovznikajúcej prevádzke pod Lomnickým štítom. Koncept remeselnej pivárne priamo pod Tatrami ma nadchol a v spojení so špičkovou kuchyňou nášho šéfkuchára Jara Bachledu tvorí príjemné prostredie a atmosféru, ktorú si k nám ľudia chodia opätovne vychutnávať. Začiatok mojej cesty som pre mňa tradične strávil za výčapom a starostlivosťou o naše pivo ako hlavný výčapný. Momentálne pôsobím na pozícií prevádzkového manažéra kde sa spolu s tímami ľudí staráme o plynulý chod nielen reštaurácie PaB ale aj siete predajní výrobkami z našej remeselnej pekárne a cukrárne ale aj ostatnými produktami z portfólia našej spoločnosti.

Sous Chef Samuel Gallovič

Moja cesta k vareniu sa začala už v ranom detstve, keď som sa ako chlapec na základnej škole rozhodol, že sa vydám touto umeleckou cestou. Prvé základy som získaval na Hotelovej akadémii Otta Brucknera v Kežmarku a v reštauráciách v Tatranskej oblasti.

Počas štúdia som sa dostal do kontaktu s tradičnými aj modernými tatranskými kuchyňami. V roku 2021 som úspešne dokončil svoje štúdium a začal pracovať, pričom som sa neustále vzdelával vo svete gastronómie. Pred letom 2023 som sa rozhodol pre zmenu a dostala sa mi vynikajúca príležitosť pracovať v Kuszmannovom bazáre, kde som mohol kombinovať obľúbené tatranské prostredie s tradičnou kuchyňou v modernom šate a osobný rozvoj. Pracujem tu od jeho otvorenia a po niekoľkých mesiacoch som dostal ponuku na pozíciu sous-chefa, ktorú som prijal. Odvtedy pomáham s riadením kuchyne a tvorbou našich obľúbených domácich jedál. Milujem svoju prácu – tvoriť a prinášať radosť zákazníkom prostredníctvom týchto umeleckých diel.

Sprav si chúťky na našom instagrame

Klop klop ✊🏻 Už 7. júna príde reštaurácia Výčep z Michelin Guide k nám do PaB-u a náš tím sa už nevie dočkať výnimočného večera. Nemusíte za nimi vycestovať do Prahy,  budú u nás 😎 

Brúsime nože, objednávame sudy parádneho remeselného piva a dokonca aj tancujeme🍺 Prečo? Lebo k top gastronómii sa hodí aj skvelá hudba. Aaa v tombole hráte o degustačnú večeru priamo vo Výčepe aj pobyt v Hoteli Lomnica***** 🙌🏻.

Posledné miesta v predaji! ➡️ www.kuszmannpab.sk
🙌🏻 Keď ťa na večeru volá sám šéfkuchár, tak vieš, že to nebude len tak. Šéfkuchár reštaurácie Výčep @jiri_hrachovy - meno, ktoré Forbes zaradil medzi top šéfkuchárov v Česku. Čo robí teraz? Teraz posiela osobnú pozvánku na event práve tebe a to je znak toho, ze ide o večer, na ktorý sa nezabúda.

Odkiaľ príde? Zo srdca Prahy z Výčepu – reštaurácia, ktorú nájdeš v prestížnom Michelin Guide. Jedlo je tu príbeh. Chémia chutí, čo trafí rovno do srdca (aj žalúdka).🔥

🎟️ Lístky? Miznú rýchlejšie než predjedlo z taniera. Tak si ten svoj zaisti hneď teraz – lebo keď pozýva šéfkuchár Hrachový, to sa neodmieta. 

www.kuszmannpab.sk

#vycep #jirihrachovy #forbeschef #michelinguide #gastronomiajakmábyt #eventsnachutou
🔥 VÝČEP V PaB-e! 🔥

Jeden večer. Jeden špičkový tím. Výčep u nás v PaB-e! 🍺✨

📅 Kedy? 7. júna 2025 o 18.30 hod.
📍 Kde? PaB Kuszmannov bazár, Tatranská Lomnica

Pivo, jedlo, atmosféra, tombola. Všetko, ako má byť.
Na pípe poriadne načapované remeselné pivá, v kuchyni chuťová symfónia od tímu z Výčepu. Jednoduché, dokonalé, nezabudnuteľné.

Príď zažiť autentický gastrozážitok, kde sa stretáva precíznosť, remeslo a čistá radosť z dobrého jedla a pitia.

🔗 Rezervácie a viac info: kuszmannpab.sk

👀 Stôl si radšej chyť včas – bude to stáť za to! 🍻
Dnes pozýva na pivo náš Supervisor Števo🍻ale ževraj platíte vy 🤪 Príďte piatkovať k nám pod Tatry.. poháre umyté, kuchyňa v pozore a ako vždy parádna atmosféra. #piatokjemalysviatok