Náš tím

Šéfkuchár Jaroslav Bachleda

Môj život je úzko spätý s gastronómiou už od detstva, keďže pochádzam z kuchárskej rodiny. Už ako malý som rád pomáhal mame pri pečení, otec bol dlhoročným šéfkuchárom v tatranských hoteloch. V práci je o mne známe, že si zakladám na poriadku, čistote a organizácii. Dokonca aj doma ukladám jogurty v chladničke podľa dátumu exspirácie

Sedem rokov som pôsobil v Nemecku vo Frankfurte nad Mohanom, kde som začal ako chef de partie v mexickej kuchyni, neskôr klasická moderná nemecká kuchyňa a posledný rok v steak house v Mníchove. Po návrate domov som začal variť v Hoteli Lomnica v roku 2016.

Začal som pracovať na pozícii chef de partie pod vedením šéfkuchára. Od leta roku 2019 som dostal možnosť viest hlavnú kuchyňu a pracoval som ako Head chef do jari 2023. Následne som cítil, že potrebujem zmenu a chcem viac variť, a preto som sa presunul do Kuszmannovho bazára ako Head chef, kde vediem kuchyňu reštaurácie PaB.

Spravte si chúťky na našom instagrame

Už čoskoro 🤫🍻

#pabkuszmannovbazar #remeselnepivo #beer #tatranskalomnica
😋 Langoš s cesnakovým syrom, slaninkou a čiernym korením je stálicou na našom jedálnom lístku. Toto predjedlo už stihlo presvedčiť nemálo ľudí, že tradičné jedlo ako langoš môže byť vyšperkované do dokonalosti 🧡.

#pab #kuszmannovbazar #tatranskalomnica #foodheaven
Je tu jar 💐 a dlhé teplé večery na našej terase sa blížia nezastaviteľnou rýchlosťou! Na ktoré jedlo sa tešíte špeciálne počas letnej terasovej sezóny? Alebo ste tím: 🍺 je vlastne tekutý chlieb 🤪?

#pab #kuszmannovbazar #tatranskalomnica #foodheaven
Držte si klobúky! 🎩 

Už 18.apríla o 19.00 nám Fero Mrázik porozpráva o svojich zážikoch z Nepálskych Himalájí. Pri parádnom remeselnom pivku sa započúvame do príbehu o tom ako sa zdoláva 10. najvyššia hora sveta - krásna Annapurna 🏔️

Tešíme sa na vás ☺️ Vstup je voľný.

 #pabeseda #pabkuszmannovbazar