Šéfkuchár Jaroslav Bachleda
Môj život je úzko spätý s gastronómiou už od detstva, keďže pochádzam z kuchárskej rodiny. Už ako malý som rád pomáhal mame pri pečení, otec bol dlhoročným šéfkuchárom v tatranských hoteloch. V práci je o mne známe, že si zakladám na poriadku, čistote a organizácii. Dokonca aj doma ukladám jogurty v chladničke podľa dátumu exspirácie
Sedem rokov som pôsobil v Nemecku vo Frankfurte nad Mohanom, kde som začal ako chef de partie v mexickej kuchyni, neskôr klasická moderná nemecká kuchyňa a posledný rok v steak house v Mníchove. Po návrate domov som začal variť v Hoteli Lomnica v roku 2016.
Začal som pracovať na pozícii chef de partie pod vedením šéfkuchára. Od leta roku 2019 som dostal možnosť viest hlavnú kuchyňu a pracoval som ako Head chef do jari 2023. Následne som cítil, že potrebujem zmenu a chcem viac variť, a preto som sa presunul do Kuszmannovho bazára ako Head chef, kde vediem kuchyňu reštaurácie PaB.
Prevádzkový manažér Marián Zeman
Od skončenia Hotelovej akadémie Otta Brucknera v Kežmarku v odbore manažment regionálneho cestovného ruchu je moja profesijná kariéra úzko spätá so službami a gastronómiou v podtatranskom regióne.
Pred presunom do Kuszmánnovho bazáru som 7 rokov pôsobil v jednom popradskom bare, kde som sa z pozície čašníka za pomerne krátky čas vypracoval na pozíciu manažéra prevádzky, z ktorej mi bolo cťou byť priamo súčasťou celkového manažmentu firmy a jej expanzie. Z tejto pozície som sa tak podieľal na nastavovaní procesov či už v zabehnutých ale aj nových prevádzkach.
Keďže barový svet nie je len o fancy drinkoch ale aj o dobre načapovanom, kvalitnom a chutnom pive, rozhodol som sa svoje skúsenosti zúročiť a prijal tak výzvu v novovznikajúcej prevádzke pod Lomnickým štítom. Koncept remeselnej pivárne priamo pod Tatrami ma nadchol a v spojení so špičkovou kuchyňou nášho šéfkuchára Jara Bachledu tvorí príjemné prostredie a atmosféru, ktorú si k nám ľudia chodia opätovne vychutnávať. Začiatok mojej cesty som pre mňa tradične strávil za výčapom a starostlivosťou o naše pivo ako hlavný výčapný. Momentálne pôsobím na pozícií prevádzkového manažéra kde sa spolu s tímami ľudí staráme o plynulý chod nielen reštaurácie PaB ale aj siete predajní výrobkami z našej remeselnej pekárne a cukrárne ale aj ostatnými produktami z portfólia našej spoločnosti.