Náš tím

Šéfkuchár Jaroslav Bachleda

Môj život je úzko spätý s gastronómiou už od detstva, keďže pochádzam z kuchárskej rodiny. Už ako malý som rád pomáhal mame pri pečení, otec bol dlhoročným šéfkuchárom v tatranských hoteloch. V práci je o mne známe, že si zakladám na poriadku, čistote a organizácii. Dokonca aj doma ukladám jogurty v chladničke podľa dátumu exspirácie

Sedem rokov som pôsobil v Nemecku vo Frankfurte nad Mohanom, kde som začal ako chef de partie v mexickej kuchyni, neskôr klasická moderná nemecká kuchyňa a posledný rok v steak house v Mníchove. Po návrate domov som začal variť v Hoteli Lomnica v roku 2016.

Začal som pracovať na pozícii chef de partie pod vedením šéfkuchára. Od leta roku 2019 som dostal možnosť viest hlavnú kuchyňu a pracoval som ako Head chef do jari 2023. Následne som cítil, že potrebujem zmenu a chcem viac variť, a preto som sa presunul do Kuszmannovho bazára ako Head chef, kde vediem kuchyňu reštaurácie PaB.

Prevádzkový manažér Marián Zeman

Od skončenia Hotelovej akadémie Otta Brucknera v Kežmarku v odbore manažment regionálneho cestovného ruchu je moja profesijná kariéra úzko spätá so službami a gastronómiou v podtatranskom regióne.

Pred presunom do Kuszmánnovho bazáru som 7 rokov pôsobil v jednom popradskom bare, kde som sa z pozície čašníka za pomerne krátky čas vypracoval na pozíciu manažéra prevádzky, z ktorej mi bolo cťou byť priamo súčasťou celkového manažmentu firmy a jej expanzie. Z tejto pozície som sa tak podieľal na nastavovaní procesov či už v zabehnutých ale aj nových prevádzkach.

Keďže barový svet nie je len o fancy drinkoch ale aj o dobre načapovanom, kvalitnom a chutnom pive, rozhodol som sa svoje skúsenosti zúročiť a prijal tak výzvu v novovznikajúcej prevádzke pod Lomnickým štítom. Koncept remeselnej pivárne priamo pod Tatrami ma nadchol a v spojení so špičkovou kuchyňou nášho šéfkuchára Jara Bachledu tvorí príjemné prostredie a atmosféru, ktorú si k nám ľudia chodia opätovne vychutnávať. Začiatok mojej cesty som pre mňa tradične strávil za výčapom a starostlivosťou o naše pivo ako hlavný výčapný. Momentálne pôsobím na pozícií prevádzkového manažéra kde sa spolu s tímami ľudí staráme o plynulý chod nielen reštaurácie PaB ale aj siete predajní výrobkami z našej remeselnej pekárne a cukrárne ale aj ostatnými produktami z portfólia našej spoločnosti.

Sous Chef Samuel Gallovič

Moja cesta k vareniu sa začala už v ranom detstve, keď som sa ako chlapec na základnej škole rozhodol, že sa vydám touto umeleckou cestou. Prvé základy som získaval na Hotelovej akadémii Otta Brucknera v Kežmarku a v reštauráciách v Tatranskej oblasti.

Počas štúdia som sa dostal do kontaktu s tradičnými aj modernými tatranskými kuchyňami. V roku 2021 som úspešne dokončil svoje štúdium a začal pracovať, pričom som sa neustále vzdelával vo svete gastronómie. Pred letom 2023 som sa rozhodol pre zmenu a dostala sa mi vynikajúca príležitosť pracovať v Kuszmannovom bazáre, kde som mohol kombinovať obľúbené tatranské prostredie s tradičnou kuchyňou v modernom šate a osobný rozvoj. Pracujem tu od jeho otvorenia a po niekoľkých mesiacoch som dostal ponuku na pozíciu sous-chefa, ktorú som prijal. Odvtedy pomáham s riadením kuchyne a tvorbou našich obľúbených domácich jedál. Milujem svoju prácu – tvoriť a prinášať radosť zákazníkom prostredníctvom týchto umeleckých diel.

Sprav si chúťky na našom instagrame

Povedal niekto nové letné menu? 🛎️ Zastav sa ochutnať fajnotky z rúk našich šikovných kuchárov. Pripravili sme si pre vás novinky aj stálice, na ktoré u nás nedáte dopustiť. 

Čakáme ťa! Daj nám potom vedieť ako ti chutilo. 😜
🏆 U21 EURO nás baví naplno!
Každý zápas sledujeme na plátne, fandíme naplno a atmosféra v PaBe sa zlepšuje s pribúdajúcimi gólmi ⚽🔥 Ak si si nekúpil lístky na priame prenosy z tribún nevadí, my ti držíme miesto.

🍟 Varíme poriadne dobré futbalové dobroty
🍺 Čapujeme pivo, čo padne po góle ešte lepšie
📽 A hlavne – všetky zápasy máme na veľkom plátne

Príď s partiou, rezervuj stôl a zaži U21 ako sa patrí – v štýle PaBu!

#futbalvPaBe #U21EURO #fandime #snackyapivo #velkeplatno #tatryziju
Preneste sa s nami do atmosféry včerajšieho kulinárskeho zážitku s vycep_korunni . Jedlo aj atmosféra na výbornú a chalanom to vzadu ladilo minimálne tak ako chute na tanieroch 🤜🏻🤛🏻 

Vpredu veľa hudby, zábavy a príjemných rozhovorov. Na záver tombola o parádne ceny. Ďakujeme všetkým zúčastneným 🙏🏻
Povieme vám tajomstvo… 😯😯 

Už len 16 krát sa vyspíme a čaká nás gastrozážitok, ktorý sa len tak neopakuje. vycep_korunni balí kufre, aby ich 7. júna rozbalil priamo pod Tatrami. Čo ďalšie rozbalíme počas večera v PaB-e? Majstrovské degustačné menu, ľudovú hudbu bystrianka_ aj tombolu o parádne ceny. Ešte ti pár miest držíme, tak neváhaj a klikaj na náš web kuszmannpab.sk ✌🏻😎 

Bude to (g)astronomické. 🤩