O PaBe

Zážitok z dobrého jedla, chutného piva a príjemného priestoru.

Jedlo, ktoré pre vás v reštaurácii pripravujeme, má svoje korene a históriu. Nejdeme vymýšľať nové koleso. Na mušku sme si zobrali recepty z Rakúsko-Uhorska, ktoré vôbec nie sú nudné. Vďaka veľkej rozlohe bývalej monarchie sa tu miešali rôzne suroviny, zvyky a tradície a bola by škoda to nevyužiť.

Ak sa niekde čapuje skvelé pivo, nemôže chýbať guľáš.

Taký akurát, čo je v našom prípade z bravčových líčok a so žemľovou knedľou. Alebo langoš, s cesnakovým syrom, bravčovým bôčikom a čiernym korením. Dosť bolo čítania, o jedlách sa nemá písať, jedlá sa majú variť a potom s pôžitkom jesť.

Ale ešte predsa čosi. Špecialitou PaB [pub]-u je pivný krémeš. Vyladený do posledného detailu. Ocenia ho nielen dámy. Raz ochutnať je stokrát lepšie, ako raz čítať.

Tmavé či svetlé, jemné či plné chuti.

K tradičnému jedlu sa hodí niečo výnimočné a na Slovensku obľúbené. Preto sme sa rozhodli v našej reštaurácii čapovať remeselne spracované pivá z pivovaru Pálffy Brauerei z Kaštieľa Pálffy vo Svätom Jure.

Ich krstnými rodičmi nie je nikto iný, ako členovia Habsburgovskej famílie. Tmavé či svetlé, jemné či plné chuti. Verte nám, remeselné pivá majú čosi do seba a za ochutnanie určite stoja.

Tmavé či svetlé, jemné či plné chuti.

K tradičnému jedlu sa hodí niečo výnimočné a na Slovensku obľúbené. Preto sme sa rozhodli v našej reštaurácii čapovať remeselne spracované pivá z pivovaru Pálffy Brauerei z Kaštieľa Pálffy vo Svätom Jure.

Ich krstnými rodičmi nie je nikto iný, ako členovia Habsburgovskej famílie. Tmavé či svetlé, jemné či plné chuti. Verte nám, remeselné pivá majú čosi do seba a za ochutnanie určite stoja.

Sprav si chúťky na našom instagrame